Kabeh Kategori

Ultramarine

PROPERTIES

Ultramarine Biru minangka pigmen anorganik sing warnane wis diklasifikasikake dadi Pigment Blue 29 / CI 77007 dening Color Index System. Secara kimia, sulphosilicate natrium aluminium. Pigmen iki minangka bentuk sintetik mineral sing diarani Lazurite.

Ultramarine Blue entuk warna biru abang sing resik lan padhang. Iki nggawe Ultramarine Blue beda karo pigmen biru liyane ing pasar lan amarga kasunyatan iki menarik banget.

Saliyane warna biru kemerahan sing spesifik banget, Ultramarine Blue minangka korektor putih sing apik sing netralake warna kuning. Efek pemutihan iki diapresiasi ing pirang-pirang bidang aplikasi.
1

SPESIFIKASI
Tintingan
Strength
ditrima
Kromatik
aberration
PH
Value
g/㎡
Densty
g/100g Oil
Absorpion
Moislure(%)PPM Free
Sulfur
Turahan
(325mothsimve)
D50μm Fne
Penide Size
100% ± 5≤0.58-102.3531-35≤1%≤500≤0.011
APLIKASI

Coil coatings, powder coatings, industrial coatings, architectural coatings etc. Plastics (PE, PP, etc.) for masterbatch, etc.

Engineering plastics (ABS, PC etc.) for e.g. automotive applications

gradeiyub-iyubBuilding MaterialCoatingPoader CoetngpaintInkRubberplastikMi besSmalt
462S
OOOOOOO
462
RH463
RH464
RH465
R467
468
RH467
RH468
469
470
471
472

● Recommended

◎ Available

O Not Recommended